Жена спечели 100 бона от лотарията и изгуби билета

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жена спечели 100 000 лева от лотарията и изгуби билета си, научи Lupa.bg. Късметлийката се похвалила на всички роднини и приятели с печалбата преди да я вземе, но после разбрала, че не може да открие билета.

ИЗМАМА ЛИ Е НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ?Измама ли е Националната лотария? Мъж регистрира 7000 (22кг билети) и не спечели нищо! Как да спече…Nov 6 2019vijti.com

Тя е силно притеснена, че някой може да й е откраднал триещото се талонче под носа. Отчаяната жена се допитала до врачка, която я успокоила, че билетчето е в дома й.

Късметлийката е пример, че дори и да спечелите от лотарията, голямата печалба може би няма да успее да реши проблемите ви. Преди години подобен казус имаха 33-годишният Мартин и 24-годишната му съпруга Кей от Великобритания. Те изпуснали джакпот от 5 милиона заради изгубен лотариен билет.

Така „спечеленият“ джакпот остава най-голямата непотърсена сума в историята на лотарията.

Точно навреме: Жана Бегендорф спечели огромна сума от Националната лотарияСпасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът отново я сполетя. Затъналата…Sep 13 2019vijti.com

Източник: лупа.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!