Точно навреме: Жана Бегендорф спечели огромна сума от Националната лотария

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спасителният парашут на Жана Бергендорф най-накрая се отвори и късметът отново я сполетя. Затъналата в дългове и кредити певица, която доскоро отчаяно се чудеше накъде да поеме, е спечелила задоволителна сума от Националната лотария, узна HotArena.
Изпълнителката на „Самурай“ ще влее в банковата си сметка приличната сума от 250 000 лева, която ще й даде възможност да започне чисто нов живот. А Жана има спешна нужда от стимул да започне да гради себе си отначало, да реши проблемите си и да загърби неприятностите, а освен сина й, тези пари биха й дали необходимата допълнителна мотивация.
За да отърве затвора Жана Бергендорф издала колеги, разбъбрила се и за бандитиЕксцентричната певица Жана Бергендорф по чудо се измъкна суха по делото за домашно насилие, заведено…Jul 24 2019vijti.com

Напомняме ви, че певицата преживя няколко катарзиса. Единият от тях беше серия от публични излагации, включващи побоища, вземане на наркотици, съдебни дела и куп грешки, продиктувани именно от употребата на забранените субстанции.
Певицата изгуби кариерата си, близките и приятелите си, като за малко щеше да остане и без детето си. На няколко пъти тя се опита да поправи счупените мостове към най-важните неща в живота си, но част от тях бяха белязани с неуспех.
Последно за певицата се знаеше, че е затънала в кредити и дългове, поради което й се е наложило да избяга в Лондон. Оттогава не сме чували нищо конкретно за нея, освен че ту спирала, ту отново започвала да взима „бело“.

След като се сдобие с паричната си награда от Националната лотария, най-вероятно духът на Жана ще се вдигне и ако разумът й проработи, ще чуваме само хубави новини за нея и кариерата й.
Припомняме, че наскоро ексцентричната певица по чудо се измъкна суха по делото за домашно насилие, заведено срещу нея от бившия й приятел, танцьора Леандър Франциско Янес – Лео. Тя се отърва с глоба в края на май, а разследването срещу нея за притежание на наркотици беше прекратено. Всичко това съвсем не е случайно – певицата си е издействала амнистията, като се е съгласила да „снася” информация на МВР за наркозависими колеги от шоубизнеса и техните дилъри, научи Lupa.bg от свои хора във висшия полицейски ешелон.

Твърди се, че Жана е предала на ченгетата солиден снимков и видео материал с нарко изцепки на свои колеги, които са й правели компания в забранените занимания. Назовала е и имената на половин дузина доставчици на кокаин, амфетамини и марихуана.
Източник: хотарена
Жана Бергендорф: Плащам 3000 лева за домашно насилиеЖана Бергендорф не се е отървала суха от скандала Поп дивата Жана Бергендорф е осъдена и на втора ин…Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!