Жана Бергендорф се показа напълно „натурална“ от дома си – феновете в шаш, ето как изглежда без грим и прическа (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През труден период премина един от най-големите гласове на България, ексцентричната Жана Бергендорф . Проблеми с наркотиците, хаос в личния живот и нестабилна кариера – всичко това може да събори психически и най-силната личност.

Жана обаче оцеля и отново има сили да се усмихва. При това показа, че е далеч от суетата и преструвките, като навръх най-светлите празници публикува снимки „неглиже“ от дома на родителите си .

По собствените ѝ думи тя си е у дома и както можем да предположим, вкъщи си е най-добре без префърцунени стойки и бутикови дрешки. Така и Жана Бергендорф забрави тотално дори и ежедневния грим и доста ошашави феновете си с лежерното си излъчване. Даже “прическата” ѝ е упорито домашна и никак не изненадва с неподредения си вид.

Жана Бергендорф баща

Жана Бергендорф неглиже

Е, вкъщи всичко е позволено, така че поне този път на Жана ѝ е простено. За капак, като оставим настрани липсата на грим и неразборията в косата, на Бергендорф явно ѝ е добре у дома. В компанията на семейството си тя се е отдала на спокойно похапване, а излишните калории няма кой да ѝ ги брои. Откакто уж се пребори със зависимостите си, изпълнителката започна нов живот. Фигурата ѝ може и да не е за завиждане, но поне откъм наркотични вещества вече се пише изчистена.

Жана вкъщи

Килограмите в повече практически стават проблем само за останалите. Ние си я знаем – Жана Бергендорф не се впечатлява от писанията по свой адрес и продължава да е това, което умее най-добре – естествена!

Жана Бергендорф се отказа от мъжете – заживя с жена! (Снимки): Още от изгряването си на звездния небосклон у нас с участието си в „Х-фактор“, 37-годишната  Жана Б…Dec 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!