Алекса със силни думи: Изина месец от финала на Игри на волята и сега мога да ви кажа истината!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той разказа как се е променил животът му след предаването. Победителят в четвъртия сезон на предаването „Игри на волята” Алекса Ерски разказа в „Социална мрежа“ как се е променил животът му след участието в риалити формата.

„Ако трябва да съм честен, „Игри на волята” не ме промени. Аз съм си същият. По принцип това е уникално предаване. Опознах по-добре себе си вътре. Но аз не съм по-различен”, разказа Алекса Ерски.

Решението да участва в „Игри на волята” не взима той, а съпругата му Елица.

Алекса Ерски и красивата Елица Янкова в красив момент, който решиха да споделят с феновете си.

„Жената каза и ние решихме. Шегувам се. Просто гледахме миналия сезон. Когато приключи предаването, Елица взе телефона и пусна моите документи за кастинг”, допълни финалистът.

Алекса е седемкратен републикански шампион по борба в Сърбия.

„В един момент станах като резерва, защото федерацията взе по-добър от мен и аз не получавах възможност да излизам на големите състезания. Това ми е цел. Тогава вече бях в сериозна връзка с Елица и не си струваше да ходя на лагери, а в същото време да съм спаринг партньор”, призна още Алекса Ерски.

Александра Фейгин от Игри на волята болезнено откровена за майка си-Видях я за последен път като бях на 7 Поканих майка си да дойде да живее с нас, но тя отказа. Не е лесно да те изостави най-близкия ти ч…Nov 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!