Ето я яхтата на криптокралицата Ружа Игнатова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Яхтата на OneCoin кралицата Ружа Игнатова, която е издирвана от ФБР за финансови измами в особено големи размери, притежава 40-метрова яхта „Давина“, която събира завистливи погледи на пристанището в Созопол, видя репортер на Lupa.bg.

Скандални снимки: Васил Божков на яхта с Бобоков Бизнесменът Васил Божков се познава не само с разследвания за вноса на опасен боклук Пламен Бобок…Jun 26 2020vijti.com

Огромният плавателен съд се забелязва от километри и е перлата на „Марина Порт Созопол“. Яхтата е зорко охранявана от няколко човека, както и много камери, които са из цели плавателен съд. Щорите на „Давина“ са решени в тъмната гама и плътно спуснати.

„Частна ли е яхтата’, обръща се млад мъж към единия от охранителите.

„Да“ – е краткият отговор на мъжа, натоварен да бди за сигурността на яхтата. Снимките с нея не са позволени. Репортерът ни забеляза, че тя плава под знамето на Великобритания, което е предвидливо навито за да не се вижда. Личи си, че яхтата не е плавала от доста време, но въпреки това свети от чистота.

Плавателният съд е оценяван на 15 милиона евро и разполага с няколко разкошни спални, джакузита, дневна, ресторант, бар и още куп екстри.

Яхтата на Ружа е и по-голяма, и по-скъпа от тези на на Христо Стоичков и на строителните предприемачи Динко и Йордан Диневи. В сравнение с „Девина“, тяхната 25-метрова „Ferretti“ струва „смешните“ 4.5 млн. евро.

Името на българката Ружа Игнатова нашумя, след като през 2014 г. създава криптовалутата OneCoin и привлича инвеститори от 175 страни, които влагат в предприятието ѝ близо 4 милиарда долара. Впоследствие обаче се оказа, че начинанието на Игнатова е класическата измамна схема на финансова пирамида. Основателката на OneCoin изчезна през 2017 г., след като стана ясно, че валутата е фалшива.

Къванч Татлъту отмаря на яхта за четвърт милионТурската тв звезда Къванч Татлъту ще прекара лятото на яхта за 250 000 евро. Той ще бъде в компаният…Jun 20 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!