Къванч Татлъту отмаря на яхта за четвърт милион

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турската тв звезда Къванч Татлъту ще прекара лятото на яхта за 250 000 евро. Той ще бъде в компанията на съпругата си – дизайнерката Башак Дизер. Двамата ще се отправят първо към курортското градче Бозбурун. По-голямата част от горещите дни тази година обаче те ще прекарат в плаване, издава hurriyet.com.

Режимът на Сюрея от Завинаги, с който актрисата се стопи до ослепителната фигура, която има Красивата актриса от сериала „Завинаги“, Аслъ Енвер разкри пред медии на съседите , че е стопила м…Feb 23 2020vijti.com

Предполага се, че двойката ще се отдаде и на йога в рамките на почивния сезон. Междувременно Татлъту призова последователите си да бъдат по-чувствителни на тема опазване на природата.

„Страстта ми към зеленината е още от детските ми години. Смятам, че всички живи същества в екосистемата трябва да имат равни права за живот. Трябва да преосмислим поведението си. Трябва да живеем, като създаваме – не като рушим“, коментира звездата на онлайн събитие.

Навръх Петровден – 29 юни, у нас стартира новият сериал с участието на Татлъту – „Ирония на съдбата“. В него турската тв звезда си партнира с българския актьор Иво Аръков.

Актрисата Стоянка Мутафова почина на 97 годиниЕдна от иконите на българския театър, голямата актриса Стоянка Мутафова почина днес на 97 години, съ…Dec 6 2019vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!