Ето победителят в Мастършеф 2020

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

37-годишният Ивайло Спасов от Кърджали се пребори за титлата Мастършеф на България и спечели наградата от 100 000 лева на големия финал на кулинарното риалити тази вечер. Ивайло работи като копирайтър.

Прекарал е две години в Берлин, където се е вдъхновил от интернационалната кухня. Определя се като кулинарен авантюрист.

Ивайло се изправи срещу двама силни и достойни съперници – пловдивчанина Димитър Тончев и Виолина Маринова от Русе.

20-годишният Митко, най-младият готвач в предаването, завърши на трето място. Възпитаникът на Математическата гимназия в Пловдив заложи на прости и евтини продукти. Той приготви яйца по панагюрски и превърна традиционната дроб сърма в шедьовър. От публиката го подкрепяха майка му Стефка, баба му Елена и баща му Георги.

„Това са едни от най-златните яйца на света. Чувствам се като някоя кокошчица, която трябва много да ги пази. Тази чиния е символ на моето израстване в „Мастър шеф“. Никога преди не съм си представял, че мога да направя нещо такова за 20 минути“, призна Митко.

„Това е наистина уау, направо в сърцето ми. Много точно и премерено, ти си луд учен“, похвали го журито.

„Този финал нямаше да е толкова добър без теб. Неведнъж сме си говорили с колегите, че никой от нас на 20 години не е правил това. Ако продължиш в този дух, за теб ще се пишат книги“, поздрави Димитър шеф Андре.

Победителят Ивайло спечели с турски десерт казан гиби, ягодово сорбе с босилек и бисквити с шам фастък. Класиралата се на второ място Виолина приготви десерт с три вида шоколад и захарен памук от теменужки.

Победителката от „Мастършеф“ с нелека житейска история: Радка Булман чистела тоалетни в чужбинаНай-колоритната участничка в „Мастършеф“ Радка Булман стана петият победител в популярното кулинарно…Jun 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!