Победителката от „Мастършеф“ с нелека житейска история: Радка Булман чистела тоалетни в чужбина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-колоритната участничка в „Мастършеф“ Радка Булман стана петият победител в популярното кулинарно риалити шоу и грабна 100 000 лева, напомня HotArena.
С наградата тя ще си отвори ресторант. Ако е в България, ще се казва „Рачо реже риба“, а ако е в Австрия, ще е морски и ще го нарече „Варна“.
37-годишната българка е родена в Девня. Ражда едва на 18 години сина си Тони и на 23 заминава за Австрия заради мизерията в родината си. Тук тя няма работа, парите все не стигат и с бившия й съпруг решават да потърсят щастието си при неговата леля в Австрия. Не след дълго обаче се разделят и той се връща в България. А тя остава сама със сина си.
Силвена Роу издържа мъжа си от 14 години: Избягала от България заради англичанина МалкълмШармантната Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на кулинарното риали…Apr 11 2019vijti.com

„Емигрантските години бяха много трудни, криехме се от полицията, защото нямахме визи. Това ме принуди да чистя тоалетните на австрийците. Смених четири работи в продължение на три години. След това получих виза и постъпих във фирма, а сега съм касиер. За шест месеца сама научих немския език, за да мога да се оправям. Не ме питайте как се оправях. Докато бях на работа, оставях сина ми при една съседка – сръбкиня, която имаше две деца. По едно време дойде да ми помага майка ми, но тя почина“, разказва Радка, писа „Галерия“.
Понеже живеела в покрайнините на Грац, а работата й била много далече, за да не пътува по два часа, започнала да се прибира с таксита. Така се запознала с настоящия си съпруг – австриеца Торстен. Той бил таксиметров шофьор. Започнал да я прибира всяка вечер след работа. Така се влюбил в нея, но тя изобщо не го забелязала. Една вечер с колежки отишла на дискотека и Торстен пристигнал да я вземе. Бил подстригал дългата си коса и като го видяла, го открила по друг начин. Казала си колко е красив и как не го е забелязала досега. И станали гаджета.

Двамата се оженили преди 13 години. Решили да се преместят в България и да отворят малък семеен ресторант край Варна. Държат го 4 години, но хоби готвачката забременява с дъщеричката си Марта. Заради нея се връщат в Грац, защото мъжът й много държи детето им да проплаче в родината му.
В момента и двамата се колебаят къде да останат да живеят – тук или в Австрия. Каквото и да решат обаче, е сигурно, че Радка ще си отвори ресторант. Синът й Тони вече е на 18 години и е тръгнал по пътя на майка си. Работи като келнер и готвач в Австрия, живее на квартира и си има гадже.
Източник: Хотарена
Шеф Виктор Ангелов с нови проекти с някои от участниците в „Хелс Китчън“, разказа интересни неща за Веселина ЧилеваШеф Виктор Ангелов разкри какво се случва след „Хелс Китчън“. Само преди няколко дни завърши поредни…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!