„Ергенът“ Виктор Стоянов подари червена роза, но не участничка в шоуто! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-хитовото ново шоу в родия ефир, “ Ергенът „, изстреля в звездна орбита никому неизвестният преди това фитнес инструктор Виктор Стоянов . За броени седмици той се превърна в най-желания мъж в родината и най-желан гост в забавните предавания.

Виктор изненада всички, когато се появи в студиото на “ Шоуто на Цитиридис “ с червена роза в ръка и голяма усмивка на лицето.

Виктор Стоянов – “Ергенът“ във видеоклипове на известни наши чалгарки – СНИМКИ/ВИДЕО Фолк дивата Андреа се оказа неочаквано свързана с най-вървежния ерген в държавата Виктор Стоянов. …Feb 24 2022vijti.com

Ергенът роза

Той обаче побърза да покаже, че тя не е просто аксесоар.

Ергенът се доближи до певицата Прея , стана сериозен и я попита дали ще приеме тази роза от него. Шоколадовото изкушение с кадифен глас пък реши да се пошегува с него и вече изтърканото му възклицание „Много мило“.

Прея рози

Все пак тя грабна цветето, а двамата смело се награбиха пред камерите в прегръдка, а хиляди зрителки тайничко ѝ завидяха!

Виктор Стоянов от „Ергенът“ – eрген или сгоден?Според недоброжелатели участникът в първото издание на американското риалити по bTV крие, че има сер…Feb 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!