Екзотика, море и яхти – Дарина Павлова глези Марта Вачкова в Италия / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дарина Павлова глези добрата си приятелка и състудентка от НАТФИЗ Мартина Вачкова на остров Сардиния.
Марта и дъщеря й Рада заминаха на гости на Мадам Мулти в Италия, а воаяжът им включва дегустация на отбрани деликатеси, вина и посещение на едни от най-скъпите места на Порто Черво – град, построен през 60-те години на миналия век като дестинация за почивка на звездите.

Ето я и Марта Вачкова по розов бански – на тузарска почивка с Дарина Павлова и дъщеря си (Снимки): Неуморна и винаги позитивна – такава е Марта Вачкова в живота. Актрисата не се сдържа и се похвали …Jun 14 2022vijti.com
Преди няколко дни Вачкова си качи видео, в което е споделила кадри от средиземноморската почивка. Под съпровода на един от най-големите хитове на „Куин“ – Don’t Stop Me Now, Марта направи компилация на най-добрите им моменти, като показа какви вкусотии са похапвали и какви луксозни места са посещавали. На някои от кадрите се вижда, че компанията си е прекарала добре в морето на наета частна яхта.

Освен Марта, Рада и Дарина, към компанията са се присъединили и приятелки на Павлова, които видимо се забавляват в женската си компания. Именно това е била и целта на почивката – по женски. Затова и най-вероятно Владо Пенев не се е присъединил към звездната компания, пише „Телеграф“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!