Ето я и Марта Вачкова по розов бански – на тузарска почивка с Дарина Павлова и дъщеря си (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неуморна и винаги позитивна – такава е Марта Вачкова в живота. Актрисата не се сдържа и се похвали на многобройните си последователи в Инстаграм с „пресни“ снимки от морската си почивка, която прекарва в изцяло женска компания в едно от най-райските кътчета на Земята – Сардиния, Италия .

Тя качи видео, на което демонстрира как плува, но феновете й обърнаха повече внимание на модерния бански , с който любимката им се е накиприла.

Марта Вачкова се подмлади с нова прическа – смъкна поне 10 години от лицето (Снимка): „Точно такава коса исках“, сподели актрисата Марта Вачкова в Инстаграм и показа снимка на новата с…Mar 28 2022vijti.com

Марта Вачкова розов бански

От няколко дни актрисата е на ваканция в най-красивата част на Италия, където се радва на слънчево време и ползотворна почивка в прекрасна дамска компания.

Тя качи няколко снимки и кратки клипчета, от които става ясно, че е прекарала голяма част от времето си и на луксозна яхта.

Марта Вачкова почивка Италия

На кадрите виждаме Дарина Павлова , дъщерята на Марта – Рада , както и две други дами, които допълват ансамбъла. А че си прекарват повече от чудесно на фона на невероятните сардински залези – това е сигурно!

Марта Вачкова Сардиния

„Цветове, ухания, гледки – пияна съм от красотата тук“, твърди Марта за видяното от нея до момента. Тя определи това кътче на Ботуша като рая на Земята и не можем да сме по-съгласни с нея!

Марта Вачкова показа порасналата си дъщеря и младата си майка – 3 поколения красота! (Снимки):No ExcerptFeb 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!