Д-р Антония Първанова изригна срещу Борисов: Той извърши най-голямото престъпление и няма как да му се размине!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антония Първанова е на мнение, че посегателството над децата ще изяде главата на Бойко Борисов!

Педиатърът Антония Първанова е бясна от решението на министерството на здравеопазването, касаещо тестването за коронавирус на учениците. Стартира масова проверка на заразени сред децата в училище, което не се нрави на д-р Първанова.

Ген. Шивиков: Къде се скри Алена, защо построеното от Борисов не издържа и година?Питам се, къде се скри Алена, за да ни каже, кога ще приключи пагубното влияние на ретроградния Мерк…Mar 1 2021vijti.com

Според нея това е истинско престъпление, защото по този начин децата се обременяват и натоварват с последствията от тестването, които не са никак безобидни. Д-р Кожухарова разкри пред bTV, че тестването е болезнено и дори може да доведе до кръвоизливи.

Точно заради това и д-р Първанова е твърдо против тестването на деца. Тя вижда в това опит на властта да провали парламентарните избори на 4 април. Защото цели семейства може да се карантинират и да не могат да гласуват, пише Onovini.eu.

Д-р Антония Първанова изригна заради посегателството над децата, вижда края на Борисов

Освен това д-р Първанова е възмутена от психическия натиск, който се оказва чрез коронакризата. По официални данни са зачестили опитите за самоубийсво заради Ковид-19, което показва, че организации като НОЩ повече вредят на хората, отколкото да им помагат.

„Ваксината помага най-много на тези, които я продават“ – отсича д-р Първанова.

Тя е бясна, че се посяга на децата. Днес тестване, утре ваксиниране и накрая още пари за мафията, която ни управлява, възмущава се Антония Първанова.

Лекарката обаче е на мнение, че точно посегателството над децата е нещото, което ще свали кабинета „Борисов“ от власт, тъй като българинът може да е много търпелив, но когато става дума за децата му, става безпощаден. Затова на 4 април премиерът да се подготви за първа изборна загуба.

Борисов: Ела, бе, генерале, виж как те харесват – ВИДЕО Айде сега, отрежете му главата за тия приказки, те и без това хората ги е страх от него Зелени к…Feb 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!