Дъщеря на полицай: Само претендирате за права, но не си знаете задълженията. В САЩ след „легни на земята“ следва куршум

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млада жена от социалните мрежи изригна срещу обвиненията, сипещи се по полицаите охраняващи протеста, продължаващ вече 12 дни, пише Стандарт.
Тя изрази недоволството си във „Фейсбук“:

Пострадал при протестите: Влачиха ме 50 метра по гръб, не ми сложиха белезници, един полицай ме удряше силно в левия бъбрек„Влачиха ме 50 метра по гръб. Когато попитах защо снимат приятелката ми, за отговор получих 2-3 силн…Jul 20 2020vijti.com

„Знаете ли какво е любимият ти баща да тръгне за работа, да знаеш, че има безредици и да те е страх кога ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, за да може вие спокойно да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите цигани да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?!“ Тези риторични въпроси задава в профила си във Фейсбук Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

„Ами – не знаете, уви! Вие само знаете да претендирате за правата си … НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са :

– да уважавате човека срещу вас и да не му посягате

– да пазите околната среда и общественото имущество, най-малко понеже те са изградени с НАШИТЕ пари

– да спазвате обществения ред, защото това ни отличава от животните – разумът.“

В послеписа момичето казва, че е живяла в САЩ и е била свидетел на тамошната работа на полицията, както и на защитата, на която пазителите на реда могат да разчитат.

„Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „Легни на земята с ръце на тила“ и при нейното неизпълнение, следва куршум. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни вече няма никаква ценностна система щом не уважава хората, които му пазят здравето (лекарите), обучават децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)…“, завършва поста си Георгиева.

Полицай нападна касиерка заради ресто от една стотинка Нападение в магазин за хранителни стоки в столичния квартал „Суходол” Нападение в магазин за хранит…Apr 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!