Дъщеря на майка си: Симона разцепи със СНИМКА по бански след раждането

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата Симона Загорова очевидно е наследила дисциплината на майка си – поп-фолк иконата Глория. Младата майка се завърна на музикалната сцена и изненадва с прекрасна форма много скоро след раждането на дъщеричката си Галина. Звездната наследница бързо върна физиката си от преди раждането и се показа по бански само пет месеца след като стана майка за първи път.

Симона Загорова и Даниел пред раздялаСимона Загорова и бащата на детето й са пред раздяла. Налага се Даниел Милушев да замине да работи п…Jun 22 2021vijti.com

Двете певици обединяват гласове за общ концерт в летния театър в Пловдив. Той ще се проведе на 7-ми септември и ще бъде със специалното участие на Николай Славеев. Това обяви самата Глория в Инстаграм.

Припомняме, че Симона Загорова, която дари живот на дъщеря си през февруари, се похвали, че е свалила 23 килограма след раждането.

След като поднови сценичните си изяви, тя веднага направи силно впечатление с перфектната си фигура и сподели за отслабването си в YouTube канала си. Младата певица обеща да разкрие по-нататък как е възвърнала толкова бързо фигурата си.

Симона зарадва всички с тази сладурска снимка от плажа с бебока (снимка) Глория и дъщеря й Симона заведоха малката Галина на първо море, видя HotArena.Примата на поп фолка…Jun 23 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!