Защо някои жени на 40 изглеждат като момичета, докато други вече са баби?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат а и изглеждат като баби:

1 Човек получава усещането, че не настигате младите хора – техният начин на живот, интереси, мода изглеждат странни и непонятни.

2 Всички познати, роднини и приятели наоколо купуват апартаменти, коли, обиколки в чужбина, а при вас всичко е същото, без промени.

3 Много жени вече отглеждат второ дете или се омъжват отново и имате усещането, че часовникът ви тиктака и не можете да поправите нищо. И тогава роднини и приятели питат кога ще настъпят промени в живота ви.

4 Нямате желание да се забавлявате както преди, искате уединение, тишина и пълноценна почивка.

Всъщност, за да спрете да се чувствате стари, трябва да преразгледате всички точки, описани по-горе и да започнете да живеете „тук и сега“. Ако не сте доволни от текущото състояние на нещата, започнете да правите, както искате. Научете се да обичате и цените всяка година от живота си. В противен случай всичко най-интересно ще ви подмине.

Започнете да бъдете в тенденция с младите хора, заемете се с хоби, отдалечете се от стереотипите, общувайте със съмишленици, отървете се от негативната среда. За да започнете, направете списък с нуждите и интересите, които бихте искали да преследвате в близко бъдеще.

Проблемът със стареенето е в сферата на нашето въображение и често не е свързан с реални физически ограничения. Жените, осъзнали това, живеят пълноценно.

Съгласни ли сте с прочетеното?

Ето го Радостин – упоил, пребил и изнасилил две момичета в КазанлъшкоРадостин Пулев е мъжът, обявен за издирване след жалба от 17-годишно момиче за жестоко насилие над н…Jan 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!