Дъжд от пари пред мол в Пловдив, полицията гони автобус заради портмоне

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шофьор на автобус по линия 18 бра пари по асфалта на бул. „Руски“ днес преди обед.

„Точно пред МОЛ „Марково тепе“ шофьорът на рейса внезапно спря на платното, отвори вратите и хукна да събира пари по асфалта“, разказва очевидец.

„В начинанието му се включиха жена от спирката и една пътничка. Триото събра банкноти за около 500 лева, намери и портфейл. Имах чувството, че съм в епизод на „Скрита камера“. След като обаче оператор с камера не се появи, шофьорът потегли по маршрута си с парите в джоба.

Слязох на Централна гара и тръгнах по бул. „Христо Ботев“. Пред ресторант „Шадравана“ гледам двама полицаи и един цивилен мъж да се оглеждат около колите. Единият полицай говореше по телефона и каза: „Ще минем и по „Иван Вазов“ да проверим“.

Попитах ги дали не търсят загубен портфейл. След утвърдителния им отговор, им казах за шофьора по линия 18, в когото останаха портфейла и парите. Те се качиха в полицейската кола, включиха сирената и тръгнаха да търсят автобуса по маршрута. Дано всичко е наред“, завърши коментара си свидетелят на случката.

Пловдивчанин даде 489,99 лева в хипермаркет, след час си поиска парите обратно, удари на камък / СНИМКИБори ли се българският потребител за правата си, или се оставя да бъде преметнат? Нашите наблюдения …Aug 8 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!