Джулиана Гани показа нов мъж. Коментари: Нищо мъжко в него, жалък избор!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изглежда, че Джулиана Гани вече хич не страда за бившия си Илиян Найденов, с когото се разделиха в края на миналата година. Потвърждение за това за постоянните й постове в социалните мрежи, по-конкретно един, на който тя показва нов мъж.

Все още не става ясно дали двамата са двойка или просто споделят приятелски вечерта си, но начина, по който реагираха на кадрите последователите на силиконката в социалните мрежи, направо попари придружителят й. А вероятно и самата нея.

Сред многобройните реакции под поста на Гани, изобилстваха подигравателните отзиви, в които много от феновете й питат директно дали мъжът до нея умишлено си е направил устата и дали случайно не се конкурира по корекции с нея.

„Сега мъж ли ти е този или приятелка“, „Нищо мъжко в него. Жалък избор този път“, гласят част от коментарите. Как ще отвърне Джулката на всичко това обаче, все още не е ясно.

Коледата на звездите – ето как посрещнаха празника Деси Слава, Светлана Гущерова, Джулиана Гани и много други (Снимки): Вече ви показахме как изглежда Коледата в домовете на Глория и Галена, а след тях куп други родни …Dec 26 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!