Коледата на звездите – ето как посрещнаха празника Деси Слава, Светлана Гущерова, Джулиана Гани и много други (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече ви показахме как изглежда Коледата в домовете на Глория и Галена, а след тях куп други родни знаменитости ни „почерпиха“ с кадри от най-светлия ден в годината.

Представяме ви някои от популярните ни личности, които е видно, че особено са се вълнували от настоящите светли семейни празници.

Светлана Гущерова, например, и мъжът й Християн имат двоен празник, защото на Коледа той празнува и своя имен ден.

По този повод плеймейтката написа трогателно послание в профила си. „Щастлива съм да те нарека свой съпруг и баща на нашите деца! Бъди нашата здрава и силна опора. Пожелавам ни да бъдем все така сплотено и щастливо семейство, да се обичаме, подкрепяме и уважаваме във всеки момент и завинаги“.

Светлана и Гущеров

Любопитен бе и начина, по който Джулиана Гани посрещна празниците – предвид обтегнатите си отношения и раздяла с бащата на сина си Давид. Моделката качи снимка от скорошна фотосесия, на която обаче е в доста неочаквана компания.

Джулиана Гани Коледа

Инфлуенсърското семейство Кристиян Кирилов и Джулия по традиция посреща празника в семейни условия и с типичните за този период от годината коледни пуловери. Двамата пожелават на всички уют, светлина и любов.

Кристиан Кирилов и Джулия

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика, също се отчете. Тя показа трогателен кадър от личния си свят. Показа дъщеря си Миа, което всъщност прави много рядко, а от снимката става ясно и колко е пораснало момиченцето.

Мика Стоичкова Коледа

Деси Слава също качи селфи със сина си. Пожеланията ѝ са обичайни, но по-хубавото в случая е, че поп фолк дивата изглежда доста свежа и весела – нищо общо с периода на депресия след раздялата с ММА боеца Благой Найденов.

Деси Слава Коледа

За Тита тази Бъдни вечер и Коледа са по-специални, защото тя е омесила първата си содена питка в компанията на новата си любов Недко Николов, с когото живеят заедно.

Тита питка

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!