Гъмзата тунингова жена си за 20 бона – ето колко променена е днес (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от най-добрите ни музиканти и виден член на „Ку-ку бенд“, Йордан Йончев- Гъмзата , е щастливо женен за красивата Юлияна , която пък е бивша балерина от балет „Магаданс“. Прави впечатление обаче сериозната промяна във визията на съпругата на музиканта, особено в последно време.

Броени дни преди да навърши 38 години блондинката изглежда по-добре отвсякога, а причината е сериозна  инвестиция във визията ѝ , направена от любимия й.

Кой от „Ку-Ку бенд“ кои министерски постове взема„Добро утро, уважаеми зрители и добре дошли, скъпи депутати, в Народното събрание. Както знаете, пре…Aug 8 2019vijti.com

Гъмзата и Юлияна

Снимки от минали години и тези от днешна дата на Юлиана потвърждават това, а според запознати до двойката – за да си възвърне свежия вид и да смъкне поне няколко години от възрастта си, на половинката на Гъмзата й били нужни поне 20 бона. Очевидно сега и тя, и мъжът й са доволни от резултата.

След корекциите балерината от „Магаданс“ даже изглежда много по-добре, отколкото като по-млада, отчитат и последователи на музиканта на Слави в социалните мрежи.

Гъмзата с Юлияна

На по-стари снимки Юлиана има видими разлики в лицето. Например нослето й преди е било доста по-остро за разлика от сега, когато е малко и топчесто. Устните също са различни – вече са сочни, пухкави и съблазнителни, пише Hotnews.bg.

И усмивката на жената на Гъмзата вече е по-блестяща и подредена отпреди. Освен това тя е смъкнала и няколко килограма от снагата си. И за капак е променила дори и стила си на обличане – вече не е толкова крещяща, а повече залага на стилната визия.

Гъмзата съпруга

Трябва да отбележим, че всичко по визията на Юлиана е „пипнато“ с много мярка и вкус, така че резултатът изглежда напълно естествено.

Припомняме, че двамата се ожениха преди 15 години, а първото дете на двойката се роди малко след сватбата им. Седем години по-късно на бял свят дойде и второто.

Слави Трифонов разплака Гъмзата с мил жестСлави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък на един от своите подчинени. С…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!