Слави Трифонов разплака Гъмзата с мил жест

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък на един от своите подчинени. С този великодушен жест учиндолецът опроверга ширещото се мнение, че е стиснат.
Шоуменът подарил невероятен дар на Гъмзата. Музикантът от „Ку-Ку бенд” получил преди дни уникални инструменти от шефа си. Той му подарил тромпет и флюгелхорна. Инструментите били впечатляващи и втори такива нямало в България, пише Lupa.bg.
Въпреки че е строг и наказва за провинения и закъснения, Слави Трифонов се отличава с особена щедрост към тези от хората си, които са му верни. Такъв е и Гъмзата, който е с водещия на „Шоуто на Слави” почти от неговото стартиране.
Любовната афера между Деси Добрева и Слави Трифонов: Има ли доза истина в този слухВ последното издание на шоуто „Като две капки вода“ Деси Добрева сътвори чудовищен скандал, който ще…Apr 11 2019vijti.com

Според познавачи музикалните инструменти са истински бижута и струват доста пари. За двата инструмента Слави Трифонов се е бръкнал с 11 000 евро или 22 000 лева. Освен това те били изработени по специална поръчка точно за Гъмзата от холандския производител „Ван Лаар”.
Фирмата е известна със своята прецизност и бутикова изработка. Скъпи са, защото голяма част от дейностите по музикалните инструменти се извършват на ръка. Тромпетът флюгелхорната даже били гравирани с името на Гъмзата.
Инструментите не се изработват от днес за утре, а за тези били необходими близо седем месеца. Това заяви Емил Гатев, собственик на музикална къща „Гатев и Ко”.

Фирмата му от години снабдява бенда на Слави Трифонов с музикални инструменти от висок клас. Трифонов казал, че тези музикални бижута подарява на Гъмзата за Великден. А музикантът едва не се разплакал от радост.
Йордан Йончев – ГЪМЗАТА с Берковската духова музика – Месечина
Йордан Йончев – Гъмазата е голям българин, тромпетист и безспорен талант от Северозападна България, който успява да внесе такова настроение, че душата ви да запее и да се стопли, пише opoznaybulgaria.com.
Щом чуете изпълнението от клипа по-долу ще настръхнете и ще ви се прииска да затанцувате от вълнение.

В невероятен синхрон с Берковската духова музика се получава една истинска заря от емоция и ноти, която може само да ви възхити и изуми.
Да кажем едно голямо Браво Гъмза, Браво на Берковската духова музика. След тяхното страхотно изпълнение може само да сте горди и щастливи, че сте българи. Думите са излишни когато професионалистите са на сцената, затова нека заедно да се насладим на емоцията която ще ни поднесат тези уникални музиканти.


Източник: Разкрия.ком
Слави Трифонов вече може да си отдъхне, казаха му кога ще мине под венчилотоСлави Трифонов може да спи спокойно Слави Трифонов може да си отдъхне. Топ врачка предрекла на водещ…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!