„Господари на ефира“ се завръщат в ефира?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Култовото тв шоу „Господари на ефира“ може да се завърне в ефира на Нова телевизия, научи Lupa.bg. Групата във фейсбук, озаглавена „Върнете „Господари на ефира“ през последните седмици набира скорост. Намек, че това може да се случи бе даден миналата неделя в „Забраненото шоу на Рачков“, което за пръв път събра на една сцена емблематични лица, водещи, репортери и участници в „Господари на ефира“, както и в предаванията „Като лъвовете“, „Риск печели, риск губи“, „Супершоу Невада“ и „Dancing Stars”.

Рачков и Анита сгодени! Вижте диамантения пръстен за 5 бонаДимитър Рачков и Анита Димитрова са сгодени. Това разкри самата плеймейтката, която побърза да се по…Oct 30 2021vijti.com

След предаването социалните мрежи бяха залети с коментари на зрители, които призоваваха „Господари на ефира“ да бъде възродено, дори и под различна форма. В неделното шоу на Димитър Рачков направи впечатление, че той с усмивка и с изключително джентълменско поведение посрещна своята дългогодишна изгора и колежка Мария Игнатова, която вече е омъжена за журналиста и анализатор Ивайло Нойзи Цветков. Макар че и актьорът има жена до себе си заедно с Мария Игнатова демонстрираха много приятелски отношения. Това породи коментари, че скоро двамата може да се съберат отново на екран и да водят пак „Господари на ефира“.

Иначе режисьорът Ники Априлов и певецът Деян Неделчев дадоха старт на вечерта със спомен за едно от най-обичаните детски предавания „Като лъвовете“. Водещият Ники Априлов сподели, че в шоуто е започнал пътят на много от днешните звезди, сред които оперната прима Соня Йончева, режисьорът Явор Гърдев, певицата Йоана Захариева – Йоко, актрисите Луиза Григорова – Макариев и Невена Калудова и много други. Специална изненада бе появата на  поп-фолк певицата Мария и оперния певец Велин Михайлов, също участници в „Като лъвовете“.

Под зоркия поглед на Илиана Раева, виртуозните танцьори Алфредо Торес, Елен Колева, Атанас Месечков и Таня Балтова припомниха любимия формат „Dancing Stars”. А Къци Вапцаров, в красивата компания на Момичета на късмета, успя да върне зрителите към емоциите на „Риск печели, риск губи“ и „Супершоу Невада“.

За първи път „Забраненото шоу на Рачков“ събра почти целия екип на „Господари на ефира“. Рачков посрещна в студиото продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова. До тях в студиото бяха водещите Мария Игнатова, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка зрителите видяха и любимия Васил Василев – Зуека.

Репортерите Васко Мавриков, Ева Веселинова, Виктория Симеонова, Боби Ваклинов и Дейвид Славчев разказаха най-куриозните случаи по време на техните репортажи. Десет от адреналинките на „Господари на ефира“ също споделиха любимите си моменти и поздравиха зрителите със специален общ танц.

„Това са 20 години труд и много талант събрани на едно място – това виждам сега около мен. Много ме докоснаха всички кадри, които видях, и ме върнаха във времето, когато всичко се правеше с огромна любов и ентусиазъм“, сподели Джуди Халваджиян.

„Господари на ефира“ бe комедийно шоу, посветено на гафове в българските телевизии. Изпълнителен продуцент на предаването бе „Global Vision“, която впоследствие се преименува на „Global Frame“. Предаването бе излъчвано по 7 дни ТВ, Нова телевизия и bTV. Имаше 16 сезона в периода 2003 – 2018.

Двойката водещи се разменяше на няколко месеца. Водещи са били актьорите Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Димитър Рачков, Димитър Манчев, Васил Попов Руслан Мъйнов, Георги Мамалев, Валентин Танев, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро, Силвестър Силвестров, Милица Гладнишка и Ненчо Балабанов. Мария Игнатова е първата жена водещ на шоуто.

Преди 3 години „Господарите“ бяха свалени от ефир от Нова тв, но продължиха в малко по-различния интернет формат „Господари на уеба“.

„Ако някоя от водещите телевизии ни предложи подходящи условия, може и да се върнем на екран“, споделял е нееднократно продуцентът Джуди Халваджиян. В медийните среди се говори, че „Господарите“ може да се завърнат в Нова тв в часовия пояс или от 21 до 21,30 ч. или от 22,30 до 23,00 ч., на гърба на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Късният часови пояс обаче през последната година и половина е резервиран от хитовия сериал „Братя“. Възможно е „Господари на ефира“ да не се излъчва всеки делничен ден, а примерно три пъти седмично по половин час или пък един път седмично в събота вечер в часовия пояс на „Маскирания певец“, чийто финал предстои тази седмица.

„Димитър Рачков и Мария Игнатова най-прекрасната двойка! Уникални сте!!! Много ми е мъчно, че се разделихте и вече не сте заедно в реалния живот. Вие знаете колко много ви обичам. За мен определено сте създадени един за друг. Но такъв е живота – вие най-добре знаете защо стана така – най-важното е да запазите приятелски и добри отношения помежду си. Все пак повече от 10 години бяхте заедно. Тази прегръдка тази вечер говори много – за мен си личи, че още се обичате и чувствата не са изчезнали. Прегръдката на финала на шоуто също говори много – благодаря ви за тези прекрасни емоции и за това щастие. Дори вече да сте само приятели – важното е да се разбирате, да не избягвате срещите един с друг и да се уважавате. Пожелавам ви много щастие с новите ви половинки – но се моля от време на време пак да ни радвате с общи изяви като приятели – някой скеч в Шоуто на Рачков в Лудата стая или пък като водещи на Господари на Уеба а Дай Боже в бъдеще и на Господари на Ефира“, написа фенка на водещите.

Лили Иванова попиля Рачков: При тоз простак – не!Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър Рачков, което се излъчва всяка неделя…Nov 15 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!