Рачков и Анита сгодени! Вижте диамантения пръстен за 5 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков и Анита Димитрова са сгодени. Това разкри самата плеймейтката, която побърза да се похвали в мрежата с луксозното диамантено бижу.

Според слуховете Рачков е предложил на Анита само ден след сватбата на бившата си Мария Игнатова и Ивайло Цветков Нойзи.

Противно на предположенията, че комикът е с Анита само за да повдига самочувствието си и няма сериозни намерения, Рачков се реши на голямата крачка. Твърди се, че се е изръсил солидна 5-цифрена сума за годежния пръстен, а покрай него Анита получила още един подарък – чисто ново BMW.

Вижте тъщата на Рачков, има по-младо гадже от дъщеря си Анита – СнимкиПриказката, че любовта няма възраст, важи с пълна сила не само за Димитър Рачков и гаджето му Анита,…Jun 24 2021vijti.com

Съвсем възможно е двамата да кроят планове за сватба, която обаче ще бъде в тесен кръг като тази на Мария и Нойзи, пише „Ретро“. Според източници на Show.bg бижуто се оценява на „скромната“ сума от 5000 лева.

Както е известно, комикът изкарва солидни суми покрай „Забраненото шоу на Рачков“.

Някои дори смятат, че сумата от 5 бона е доста ниска, имайки предвид стабилните му доходи.

Анита и Рачков се разделят! СНИМКИНовата връзка на Димитър Рачков с младата плеймейтка Анита Димитрова е на път да отиде в историята, …Sep 13 2021vijti.com


Източник: show

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!