Глобяват Слави с 30 бона заради цинизми в ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Евгени Димитров-Маестрото, който е реалният собственик на телевизията на Слави Трифонов „7/8 ТВ“, ще отнесе огромна глоба заради нарушаване на куп разпоредби от Закона за радиото и телевизията. Пилотните хумористични предавания на Дългия при премиерата на канала в понеделник в час, в който децата сред зрителите му все още са будни, бяха изпълнени с цинизми.

Слави Трифонов вкарва и Ванката в новата си партияВанката от „Шоуто на Слави“ влиза в новата партия на Дългия, издават запознати, разбра HotArena. Не …Oct 24 2019vijti.com

Вулгаризми, полу-цензурирани псувни и всевъзможни нецензурни изрази се лееха между 20,30 и 22,00 часа в ефира на частния национален канал. Редакцията на Lupa.bg попита члена на Съвета за електронни медии Бетина Жотева във връзка с нарушенията, като тя увери, че експертите на медийния регулатор вече следят под лупа и тази телевизия и в случай, че се установи погазване на закона, следват санкции.

Според текстовете от кодекса, при създадена опасност от увреждане на физическото, психическото, нравственото и/или социалното развитие на децата заради цинизми в ефир, глобата е в размер от 15 до 30 хиляди лева.

Бившият шеф на СЕМ доц. Георги Лозанов коментира пред Lupa.bg, че Трифонов многократно е глобяван от регулатора и като водещ на бившето предаване „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви именно заради такива нарушения. Той напомни и че утежняващо обстоятелство за Дългия е силния интерес на подрастващите към неговите предавания и самата му личност, както и че учиндолецът е приковавал детския интерес през годините, включително чрез включването на малчугани в своите предавания не само в ролята им на певци и актьори, но и като коментатори. Според Лозанов е твърде възможно стартът на „7/8 ТВ“ да бъде белязан от солидни глоби.

Източник: ЛУПА

Мая Манолова и Слави Трифонов в един отбор за следващите парламентарни избори?Мая Манолова и Слави Трифонов може да са в един отбор за следващите парламентарни избори. Това намек…Nov 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!