Гери-Никол си показа… пеперудката (ГОРЕЩА СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като популярността ѝ сякаш понамаля в последните години, певицата Гери-Никол продължава да търси начини да привлича внимание към себе си. Разбира се, един от тези начини е съдържанието, което тя качва в социалните мрежи. Много често Яката дупара преминава границите на допустимото, пускайки доста предизвикателни кадри. Наскоро тя направи дебют и в поп-фолк жанра, пускайки с Лео песента „Телефона“.

Гери обаче не може да се оплаче от липса на пари. В момента тя си пече дупето в Доминиканската република, докато в България е зима. Тя пусна и нова снимка в социалната мрежа Инстаграм, където се вижда татуировката ѝ във форма на пеперудка. Кадрите веднага ѝ донесоха множество харесвания и коментари от страна на феновете ѝ.

Любопитното е, че Гери-Никол има не една, а три татуировки на пеперуди от лявата страна на ханша и корема. Една от тях обаче е доста по-видима от останалите и прави силно впечатление.

Друг интересен факт е, че Гери отиде в Доминиканската република не с гадже, а с майка си, с която в момента си почиват „по женски“.

Ето и въпросната снимка:

Гери-Никол спретна оргия в немски клуб с много загорели мъже (ШОК СНИМКИ)Тийнсензацията Гери-Никол не си поплюва и определено знае как да предизвика скандал. Успя да прикове…Jan 12 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!