Българи онемяха, като видяха цената на тоалетната хартия в „Кауфланд“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една снимка „обикаля“ Фейсбук през последното денонощие. На нея се вижда цената на тоалетната хартия в един от обектите на „Кауфланд“, видя Sofia24.bg. Българите са буквално в шок от видяното. Става въпрос за 32 бройки рола тоалетна хартия на марката „Милде“ за 52,35 лв.

Дали е грешка и в кой точно обект е направена снимката – не става ясно, но ето коментарите на нашенци:

Никой да не купува за да паднат цените всяка седмица цените вървят на горе тия са полудели  

Докато спим, ще е така!

И срането стана скъпо, ще се връщаме пак на весниците

Да, това са любимите магазини на българина, а любовта явно не е безплатна

Ето защо хората началото на пандемията се запасиха с тоалетна хартия, а ние им се смеехме. Ето сега си имат от скъпото и докато си плащаме и мълчим ще става и по-скъпо.

По-овчи народ се съмнявам, че има в света.

От другата година ще е същата цена в евро

Тоалетната хартия е premium, демек най-нежната, най-дебелостенната и най-парафюмираната за вашия задник. Ако не можете да си позволите тоалетна хартия за VIP, има и други варианти според джоба ви, а ако ви е скъсан джоба кука от тел, изрезки от вестници и не занимавате обществото личните си малоумни мислени процеси. То и аз искам Ламборджини но не се възмущавам в социалните мрежи защо цената им е нереалистично висока за една КОЛА.

Жена влезе в „Кауфланд“ за чушки, излезе само с 4: Прасета ли сме? / СНИМКИПродават ни чушки като за прасета. Ето какво ни разказа тя: „В почивния 6 септември се възползвах, з…Sep 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!