ГЕРБ и СДС се развеждат?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възможно ли е ГЕРБ и СДС да се разделят?
СДС да напусне коалицията с ГЕРБ, а ръководството да подаде оставка, предлага членът на Националния изпълнителен съвет на СДС Дончо Златев, предаде Клуб З.

Първото уволнение на служебния кабинет избрано за народен представител от ГЕРБДecиcлaвa Трифoнoвa ще бъде народен представител от парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 47-мото Наро…Nov 19 2021vijti.com

Дончо Златев, ФБ

СДС да напусне коалицията с ГЕРБ, а ръководството да подаде оставка, предлага членът на Националния изпълнителен съвет на СДС Дончо Златев, предаде Клуб З.

„В коалицията с ГЕРБ партията се е обезличила и е превърната в присъдружна организация, и е загубила доверието на дясномислещите хора. За това говорят и резултатите на СДС, които са се стопили повече от двойно в сравнение с изборите през април и партията е получила най-ниския резултат в историята си“, сочи седесарят Дончо Златев.

„Стигнахме до там председателят на СДС да трябва да пита Десислава Атанасова може ли да се изкаже от трибуната на НС, седесарите и ръководството на партията да разбират, че председателят е номиниран за министър ту на отбраната, ту на вътрешните работи без това изобщо да е подложено на каквато и да дискусия, а структурите бяха смазани – силните бяха поставяни в ситуация да бъдат демотивирани, а слабите бяха унижавани“, написа в профила си във фейсбук Златев.

Членът на ръководството предлага НИС на СДС да подаде оставка, за да се даде шанс на млади хора да влязат в партията и да върне доверието на хората.

НИС обаче е отхвърлил предложенията с 3 гласа „за“, 3 гласа „против и 4 гласа „въздържал се“.

МВР влезе в дома на кметицата на ГЕРБКадър Нова Продължават акциите на МВР срещу търговията с гласове за изборите. Полицаите са влезли в …Nov 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!