Вижте бебето на Десислава Иванчева / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Приятели, моята най-голяма мечта се сбъдна. Имам прекрасен син Валентин-Александър“ – написа във фейсбук бившата кметица на столичния жк „Младост“ Десислава Иванчева, която роди преди дни. 

Десислава Иванчева стана майкаБившата кметица на столичния ж.к. „Младост“ Десислава Иванчева стана майка След три години в следств…Nov 19 2021vijti.com


47-годишната Иванчева зачена тази пролет чрез ин витро процедура. Тя разкри, че „дама, българка, живееща в чужбина“, й е помогнала финансово за оплождането.

Вижте какво написа Иванчева:

„Бог чу молитвите ми и въпреки всички изпитания, препятствия и репресии, на които бях подложена, станах майка на прекрасно момченце.  Във вселената има баланс – животът ме сблъска челно с много лошотия и зли хора, готови на всичко, в името на пари и кариера, да смачкат хора, като мен и Биляна, да съсипват човешки съдби, каузи и мечти. Но с мен останаха силни и добри хора, които не ме изоставиха въпреки всичко. Появи се и една дама, българка, живееща в чужбина, която ми помогна финансово за ин-витро процедурата, в резултат на която аз сбъданх мечтата си за бебче!  Утре (петък) с моето бебенце ни предстои да бъдем изписани от Майчин дом към 14ч и да се приберем вкъщи.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ СА ДО МЕН И В ХУБАВИ И ЛОШИ МОМЕНТИ! БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО НИТО ЗА МИГ НЕ СЕ УСЪМНИХА В НЕВИННОСТТА МИ, ПОДКРЕПЯТ МЕ И НЕ МЕ ЗАБРАВЯТ!“.

Източник: lupa

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!