ГЕРБ дарява 20 хиляди лева за рождения ден на Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Премиерът получи подарък кортик от сръбския президент, хвали „24 часа“

Парламентарната група на ГЕРБ събра 20 хил. лв. за 61-ия рожден ден на премиера, като предстои той лично да посочи къде да бъдат дарени.

Много поздравления и благопожелания получи Борисов, докато обикаляше с джипа на поредната инспекция на АМ “Хемус” навръх рождения си ден тази събота. Някои от депутатите на ГЕРБ поздравиха Борисов и във фейсбук, като пръв това направи бившият конституционен съдия и депутат от партията Георги Марков с песента на Тина Търнър You Are The Best.

Бойко Борисов: ЕК иска да капарираме ваксината за COVID-19, а тук има протести. Да участваме ли?Председателят на ЕК Урсула Гертруд фон дер Лайен е разговаряла с Бойко Борисов и е поискала България…Jun 12 2020vijti.com

Поздравителни адреси Борисов получи и от руския си колега – новия министър-председател на Русия Михаил Мишустин, както и от посланика у нас Анатолий Макаров.

Убеден съм, че по-нататъшното укрепване на търговско-икономическото, научно-техническото и инвестиционното взаимодействие и реализация на перспективни съвместни проекти напълно отговаря на интересите на двете страни”, пише Мишустин, като отправя пожелания за здраве, благополучие и успех.

Сръбският президент Александър Вучич подари на Борисов кортик със златист ефес и черна ножница.

Осман Октай: Върхът на глупостта бе, когато Борисов каза, че е добре, че ни е премиер. Това само болен може да го кажеЗа мен върха на глупостите, на ограничеността на Борисов, беше, когато каза, че е добре, че е наш ми…Jun 8 2020vijti.com

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!