Осман Октай: Върхът на глупостта бе, когато Борисов каза, че е добре, че ни е премиер. Това само болен може да го каже

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За мен върха на глупостите, на ограничеността на Борисов, беше, когато каза, че е добре, че е наш министър-председател, за да сте живи и здрави. Това може да го каже само болен човек. Съжалявам, че го казвам, но е така, коментира в ефира на 7/8 тв Осман Октай.

Пиарката на Борисов разби манипулациите на Божков: В централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!В днешния си фейсбук пост избягалият в Дубай Васил Божков атакува пиарката на премиера Севдалина Арн…Jun 7 2020vijti.com

В едно интервю наскоро казах, че психиатрите трябва да се произнесат понякога, да поставят диагноза на такива като нас – които говорим по телевизията, които ни управляват, политици. Така че трябва да се внимава с тези неща, но Борисов мина всякакви граници, коментира Октай.

Винаги съм се страхувал от охра, които са овластени и загубят реалност и не могат да стъпват на земята и се поддават на ласкателства. Тогава вече е свършено с тях. Ето днес гледам, че на 15-и вече няма да има маски. Защо всички негови министри са без маски!?, посочи той.

Те си вярват. Това, което говори, той си вярва (Борисов), посочи Октай.

Борисов: Заклевам се в живота си – не съм взел и стотинка от Божков! Премиерът Бойко Борисов  коментира казуса с Божков пред вестник „Дума“: „Абсолютни измислици. Ето…Jun 5 2020vijti.com

Източник:ПЕТЛЕ.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!