Ген. Мутафчийски е крайно необходим, държавата пламти от К-19 от главата!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Мисля, че докато беше на „сцената“ остана верен на медицинския принцип „Primum non nocere“ – не знам да е навредил на някого, със сигурност, това е мое убеждение, беше полезен да минем по-безопасно през първата и непозната вълна на коронавируса.

Проф. Витанов: Ако ситуацията се задържи с тези цифри, ген. Мутафчийски ще опъне полевите болници„Най-напред искам да кажа нещо. Не се прецаквайте – стойте здрави и не се заразявайте. Не се минавай…Oct 26 2020vijti.com

Сега, когато държавата се заразява от главата, а липсата на лидери-говорители и лидери-деятели се усеща все по-остро, генералът липсва. Това, което пиша, не е задочен отговор на един въпрос, зададен през мрежата тия дни, а констатация от случващото се през последните дни и седмици“.

Журналистът Цвета Кирилова, Фейсбук:

„Подигравахте се на ген. Мутафчийски, а?

Не зная дали някой още продължава да се смее, но определено не върви към по-весело!“.

Журналистът Цветан Фиков, Фейсбук:

„Предлагам, да се отказва лечение на хора отказвали да носят маска!

Преди да те приемат за лечение, да ти правят бърз преглед на профила в социалните мрежи. Ако си се изказвал против носенето на маски, ако за теб вирусът е измислена конспирация, да те оставят да се лекуваш с фейсбук и Гугъл тук е пълно с “лекари всезнайковци”, нека те да ти берат грижата с аспирин и чай по пижама!

Защо лекари да гинат заради магарета, защо да няма места в болницата за съвестните членове на обществото ни?“.

Източник: Блиц

Кошмарът на ген. Мутафчийски се сбъдва! На път е да се сбъдне най-големият кошмар на ген. Венцислав Мутафчийски, че болниците могат да бъд…Oct 5 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!