Кошмарът на ген. Мутафчийски се сбъдва!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На път е да се сбъдне най-големият кошмар на ген. Венцислав Мутафчийски, че болниците могат да бъдат претоварени до изнемогване.

Мутафчийски ще води брифингите на щаба. Почват всеки четвъртък„Мерките в България няма да се втвървяват, защото в момента ситуацията с коронавируса не изисква тов…Sep 30 2020vijti.com

Притеснението идва от продължаващото нарастване на броя на новозаразените с коронавирус у нас.

За съжаление се наблюдават няколко негативни тенденции. Според най-новите данни над 900 са хората, които са хоспитализирани, а от тях над 50 са в интензивните отделения. Припомняме, че само до преди ден това число бе доста по-малко – около 30. Освен това оздравелите през изминалите 24 часа са 4 пъти по-малко от новозаразените, което прави активните случаи към момента над 5500.

Да бъдем разумни и да носим маски във всички затворени пространства – само те могат да са бариера срещу страшния вирус, призова в четвъртък генерала по време на първия възобновен брифинг на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас.

Три месеца ген. Мутафчийски караше хората да стоят без работа и пари, докато той лапаше по 28 бона на месец!В продължение на три месеца ген. Венцислав Мутафчийски призоваваше хората да си стоят у дома, въпрек…Sep 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!