Всички говорят за тази СНИМКА на Коцето и Надя – подлудиха мрежата с вида си (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Почти никой не вярваше, че ще се намери жена, която да превърне певеца Константин в съпруг и баща за пример. Но ето че русокосата Надя успя да кацне на сърцето на сочения за плейбой изпълнител и двамата създадоха две прекрасни деца. И макар рядко да ги виждаме като двойка в социалните мрежи, сега Коцето и жена му успяха само с един кадър да предизвикат вълна от коментари в социалните мрежи и да преди да си помислите, че правят нещо кой знае какво, ще поясним – те просто позират.

Коцето и Надя семейство

Наглед обикновена снимка, която обаче не само, че прикова вниманието на последователите им, но и ги провокира да реагират с плеяда от цветисти реплики.

Поводът – празничен (от коментара разбираме, че става въпрос за сватба), а визията на звездното семейство е повече от впечатляваща.

Красивата рокля на съпругата му Надя обра овациите на дамите, а суперлативите към певеца и красивото му семейство не спират.

Откакто се ожени за красивата блондинка, която му роди две деца, Константин е заливан от положителни коментари за семейството, което е създал.

Ах, тази палавница: Бонбонова разделила Коцето и Райна?Блaгoвecтa Бoнбoнoвa oт Epгeнът е причина Райна и Коцето да се разделят, пише „Уикенд“. При участие …Mar 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!