Водеща на Нова ТВ износва роклите на слезли от екран колежки / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тоалетът, с който се появи в ефир днес водещата на „Здравей, България“ Мира Иванова, „извади очите“ на не един зрител. Роклята изглежда е любима на стилистите на NOVA – опитната журналистка често представя актуалните теми рано сутрин именно с него.

Майката на Натали Трифонова изглежда като по-голямата й сестра, синоптичката е наследила хубостта йКрасивата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова е израснала далеч от баща си, разказват нейни близ…Jun 9 2019vijti.com

А той е повече от неподходящ – наполовина черен, наполовина – бял, на всичкото отгоре е с оранжева кръпка, а долната му част е плисирана. И не само, че роклята не е съобразена със сериозността на предаването – със същата отдавана разделилата се с телевизията моделка Нора Шопова представяше прогнозата за времето още през 2019-а.

Наблюдателни зрители пък забелязват, че екранната половинка на Виктор Николаев напоследък се вмъква и в дрехите на слязлата от ефир наскоро Стефани Обадяру.

Гена Трайкова ограби Деси Банова: Мястото на синоптичката в Нова изстиваГена Трайкова предизвикала гнева на Деси Банова с новото си начинание, издават запознати. Продуцентк…Apr 6 2019vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!