Внучката на Доган с кралско парти вместо прощъпулник – вижте малката принцеса (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-малката внучка на Ахмед Доган , Ноел , направи първите си самостоятелни крачки и щастливите родители организираха чудно парти в розово – точно като за малка принцеса с възможности. Празникът стана повод да видим и „прясна“ снимка на малката сладурана, която е същинско малко ангелче в бялата си рокля.

парти Ноел

Памела не пести пари за украса

На прощъпулника на малката Ноел присъстват най-близки приятели и тесен кръг роднини.

Украсата е решена изцяло в розово. Задължителната за подобно събитие питка също е накичена с тестени украси.

Ноел Доган погача

Оказа се, че семейството планира и трети наследник – Памела и Демир вече имат изготвен план за увеличаване на семейството. На въпрос дали мислят за трето дете, красавицата категорично отговаря:

„Ние вече сме го измислили, но няма да е точно сега!“

Оказва се, че Догановата снаха получава помощ в отглеждането на децата не само от бавачки, но и от самия Демир. Въпреки че бизнесменът често пътува, успява да отдели време и на децата си, когато е у дома.

„Когато е с нас, помага. Иска, не иска, те го обсебват. Всеки иска тати“ споделя Памела.

Преди да се навият за още деца, младото семейство иска да пътува. Памела не крие, че чака Демир да я заведе в Париж. Признава, че иска да обиколи и Италия. Кога ще й се отвори парашутът обаче, не е ясно.

Напоследък Памела, която е дъщеря на известния футболен агент Николай Жейнов, е изключително активна в социалните мрежи. До преди няколко седмици инстаграм профилът й беше пълен с нейни снимки и селфита. Сега вече има и такива със съпруга й Демир. Двамата бяха гости на няколко абитуриентски бала и Памела не пропусна да сподели снимки с любимия си. Демир от своя страна позволява на любимата си да го изтипоса пред своите близо 15 хил. последователи.

Доган и Памела

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!