Жената на Доган дясна ръка на министъра на културата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Втората съпруга на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е дясна ръка на настоящия министър на културата Атанас Атанасов. Ширин Карнобатлъ е главен експерт в ръководеното от него ведомство и е сред най-опитните кадри в администрацията там.

Лукс: Синът на Ахмед Доган профука 10 бона за рождения ден на щерка си – СНИМКИ Изненадаха внучката на идеолога на ДПС Ноел с 5-етажна торта (Снимки) Синът н…Mar 30 2022vijti.com

Бившата жена на Сокола отговаря за почти всички големи събития, организирани от министерството, и е описвана от колегите си като голям професионалист, макар истинското ѝ призвание да не била политиката, а киното.

Ширин е завършила Европейска публична администрация в Софийския университет, но притежава самороден талант на актриса. В това амплоа успяха да я видят и зрителите на Нова телевизия в сериала „Ягодова луна“, където тя играеше себе си и си партнираше със Стефка Янорова. Малцина обаче се досетиха, че всъщност Карнобатлъ е една от големите любови на Ахмед Доган.

Плевенчанката е щерка на ДПС активисти, а Доган я залюбва, когато 21-годишната мома кандидатства за водеща на новините на турски по БНТ, докато той е в публиката. Ширин печели един от най-влиятелните мъже у нас с красотата и доброто си възпитание. Сватбата им е по-скромна и гостите наброяват едва 300 души. От Ширин Доган има дъщеря – Демет, която учи в Софийския университет. След раздялата на майка ѝ и баща ѝ той я взема при себе си в Сараите и тя израства, обгрижвана от следващата му половинка – манекенката Алтен, с която също преди време се разделиха. Демет завърши Италианския лицей в Горна баня, а след това се ориентира към по-творческия сектор и се върна да живее под покрива на своята майка.

Сега наследничката на Сокола се издържа, работейки като гримьорка. В същото време редовно твори и над белия лист, а стиховете си публикува в социалните мрежи. Тя има и по-голям брат – Демир, който е плод на любовта на Ахмед Доган с философката Таня Желязкова, с която се запознават като студенти, но не стигат до венчило и бързо се разделят. Демир вече дари баща си с двама внуци от своята съпруга Памела – щерка на футболния бос Николай Жейнов. Пръв се роди Адмир, кръстен на дядо си, а след него Демир и Памела посрещнаха и дъщеричка, която нарекоха Ноел.

Путин към Ердоган: Мирни преговори, само ако Киев спре бойните действия и изпълни исканията ниТурският президент Реджеп Ердоган проведе днес телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин,…Mar 6 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!