Влогър уби гаджето си на живо в Ютуб, но всички помислиха, че е шега

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руският влогър Станислав Решетников е арестуван от полицията в руския град Раменское в Московска област, след като предаде на живо в популярната платформа за видео споделяния Youtube убийството на приятелката си Валентина Григориева.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.com

30-годишният Решетников е заснел как малтретира момичето, дърпа я за косата и накрая я изхвърля на балкона по бельо, където температурата е под нулата.

Близо 2000 души стават свидетели на убийството на 26-годишното момиче, докато влачи безжизненото ѝ тяло в стаята. Никой обаче не подава сигнал в полицията, защото никой не може да повярва, че в действителност в този момент е извършено убийство. Всички мислят, че това е някаква театрална постановка.

На 30-годишния Решетников предстои да бъде повдигнато обвинение в предумишлено убийство. В случай че бъде призната вината му, той ще получи до 15 години затвор.

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!