Влогър, присмивал се на COVID-19, почина от вируса в ръцете на бившата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Украинският влогър Дмитрий Стужук бе от хората, които се присмиваха и отричаха съществуването на коронавируса. Мирогледът му обаче претърпява коренна промяна малко преди да почине на 33-годишна възраст вследствие от… COVID-19.

Патоанатом: Кръвната група има отношение към протичането на COVID-19При аутопсиите става ясно, че повечето от починалите от COVID-19 са били с кръвна група А. Най-малка…Oct 19 2020vijti.com

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 13500

Младият украинец използваше профилите си в социалните мрежи, в които призоваваше последователите си да не вярват на информациите за новия коронавирус, тъй като такъв просто не съществува и всичко е с цел да бъде установен контрол над умовете на хората.

Един ден обаче той се събужда с болки в гърлото и затруднено дишане. В този момент той пише до потребителите, че се е заразил с COVID-19 и че такъв вирус действително съществува и не е никаква измислица. Състоянието на Стужук се влошава и той е приет в болницата в критично състояние. Борбата за живота му продължава осем дни, но в крайна сметка украинецът издъхва едва на 33 години.

Дмитрий Стужук оставя три деца, а бившата му съпруга, която е лекар и именно тя е една от тези, които се борят за живота му до последно, сподели няколко дни по-късно, че тя, както и колегите ѝ, направили всичко възможно, за да го спасят.

Направих всичко по силите си, за да спася бащата на трите ни деца. Сега за тях останаха само топлите спомени с него, написа бившата му съпруга в една от социалните мрежи.

Обичана учителка почина от COVID-19, учениците разстроени, отказаха да учат присъственоУчителка по география в Първо средно училище „Св. Седмочисленици“ в Търговище загуби живота си от ко…Oct 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!