Виктория Капитонова от Ергенът се оказа баджаначка с Лора Караджова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първият българин, който е бил гадже на рускинята е бизнесмен от Благоевград

Първият българин, който е бил гадже на Виктория Капитонова е бизнесмен от Благоевград на име Мартин Грънчаров. Напористата рускиня, която сега се изявява в „Ергенът“, от малка си пада само по заможни мъже. Красавицата упорито крие личния си живот, но социалните мрежи пазят снимките й с Мартин.

Виктория Капитонова си сменила лицето след „Ергенът“Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът“, писа „Уи…Mar 8 2022vijti.com

След края на връзката си с него 27-годишната мадама е дошла да живее в София, където е срещнала отново заможен, но доста по-възрастен мъж, твърди Lupa.bg.

Грънчаров може да се похвали, че е бил не само с Капитонова, но и с Лора Карджова, която се настанила в леглото му след рускинята. Оказва се, че Виктория и щерката на Данчо Караджов са баджаначки.

Мартин и Виктория

Лора и Мартин

Тайната падна! Ето кой е бившият на Виктория от „Ергенът“ (Снимки): За една от най-красивите участнички в „Ергенът“, 27-годишната Виктория Капитонова , се твърди, че щ…Mar 26 2022vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!