Тайната падна! Ето кой е бившият на Виктория от „Ергенът“ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За една от най-красивите участнички в „Ергенът“, 27-годишната Виктория Капитонова , се твърди, че ще спечели формата, след като преди години направи добро участие и в друго риалити по бТВ – „Мастършеф“.

Виктория е на 27 години, родом е от гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г.

идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“ в Американския университет в Благоевград. Много бързо градът се превръща в едно от любимите ѝ места за живеене. Може би защото именно там пламва любовта ѝ с местния бизнесмен Мартин Грънчаров .

Виктория е стара изгора на благоевградския бизнесмен, собственик на „Rockhouse”, бивш наемател на дискотека „Графити” и бар „Операта“. Макар любовта им да не продължава дълго, всички ги помнят като двойка.

Виктория Капитонова гадже

Оказва се, че Лора Караджова също е сред бившите половинки на чаровния бизнесмен.

Мартин Грънчаров

Тя пък става близка с Мартин през декември 2012, когато е поканена на участие в клуба му в Благоевград. Тогава тя още ходи с Део. В града родителите на момчето , Георги и Милка Грънчарови, са популярни. И двамата са бивши зъболекари.

Виктория Капитонова от „Ергенът“ мами наивници с ритуали за пари За нея се шушука, че ще спечели риалитито “ Ергенът “ – дали са само слухове или работата наистина …Mar 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!