Вижте кои са тарторките на „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Две корави жени се наложиха като тарторки във „Фермата“ само месец след началото на шоуто. Козметичката Мартина, която работи като машина, никога не се оплаква и рядко влиза в конфликти, се превърна в любимка на по-младите мъже в стопанството. „Тя е супер умна и е истинска хиена, ще ги изпапка за закуска“, коментира качествата на 40-годишната софиянка връстникът й, строителят Георги.  

„Фермата“ се снима в селото на Цветан Цветанов (ГАЛЕРИЯ)ТВ шоуто „Фермата“ се снима в родното село на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Новият телевизион…Sep 9 2021vijti.com

Мартина, която има 2 брака, 2 развода и 2 деца, влезе в шоуто с желанието да доминира. „Аз съм мацка, но това изобщо не ми пречи да се справям много по-добре от мъжете. Във „Фермата“ ще превъзхождам, но и ще зареждам останалите с енергия“, заяви тя.

Конкурентка №1 на козметичката е командаджийката Живка, която се държи като вълк единак. „В шоуто не мога и не искам да се доверя на никого“, категорична е атлетичната брюнетка. Извън риалитито тя е шофьор на високопланински камион. Работи много. Разкарва стоки, товари и разтоварва, а през ръцете й всеки ден минават тонове.

Сладко отмъщение: Маги на Слави черпи във „Фермата“ за 20 години от раздялата имНеобичаен, леко смущаващ юбилей отбеляза Маги Ангелова, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Екс …Sep 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!