Вече не се крие! Пике в страстна целувка с новата си 23-годишна любима – заби ножа до кокала на Шакира (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След грандиозния скандал с раздялата на защитника на Барселона Жерар Пике и съпругата му – певицата Шакира, сега медиите намериха нова „сензация“. Оказа се, че спряганата за любовница на футболиста Клара Чиа Марти наистина е във връзка с Пике, при това двамата вече не крият любовта си. Те бяха заснети да се целуват на концерт на Дани Мартин по време на летния фестивал Серданя.

За връзката на испанския национал и 23-годишната студентка се разбра преди десетина дни. Клара работи за компанията „Космос“, чийто собственик е 35-годишния Пике. Именно покрай съвместната работа двамата започват романса си.

Жерар Пике любовница

До този момента нямаше категорично доказателство, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти са двойка, но поведението им на концерта е било недвусмислено. Футболистът не криел чувствата си и страстно прегръщал и целувал новата си любима.

В Туитър изтече любителско клипче, на което ясно се вижда, как двете влюбени гълъбчета си разменят ласки:

Пике любовница

Както е известно, според испански медии не е изключено връзката между Пике и неговата служителка да е в основата на раздялата му с певицата Шакира, от която има двама синове.

Шакира по бански е всичко друго, но не и секс бомба! Ще я заобичате още повече след тези снимки (Снимки): Колумбийската певица се наслади на плажа със съпруга си и децата си. Когато казваме „наслади“ – и…May 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!