Шакира по бански е всичко друго, но не и секс бомба! Ще я заобичате още повече след тези снимки (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Колумбийската певица се наслади на плажа със съпруга си и децата си. Когато казваме „наслади“ – имаме предвид в буквален смисъл.

Папараци заснеха Шакира на плажа . И точно когато си помислихме “ Шакира + бикини = секс бомба“, установихме, че много грешим.

Фенове шушукат: Валентин Михов е Бухала в „Маскираният певец”Валентин Михов се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец”, подозират фенове на шоуто на Нов…Sep 26 2019vijti.com

Шакира бански

Шакира на плажа

Шакира на плажа далеч не е секс бомба. Певицата се появи на плажа с лилаво горнище на банския с ресни, които прикриват корема й. Бе го комбинирала с по-широки шорти, които прикриваха задните й части.

Нека си го кажем, Шакира е прекрасна. За своите 45 години и височина от 157 сантиметра тя е наистина красива жена. Но феновете са изненадани от нейната „нормалност“ и спокойно поведение на плажа.

Шакира по шорти

Познато ли ви е чувството, когато отивате на плаж с децата, скачате във вълните и се наслаждавате така, сякаш отново сте на 10 години? За подобен случай носите най-удобния бански, не носите грим, бижута и други излишни неща…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!