Венелин Петков: Втора седмица лайнометът не спира да бълва!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венелин Петков е бесен на бившите си колеги от Би Ти Ви. Журналистът е разярен, че в телевизията празнуват уволнението му, научи Lupa.bg. Безработният екс шеф на новините избухна с грозни думи. 

„Вече втора седмица лайнометът не е спрял да бълва – няма Коледа, няма Нова година. Сериозно, толкова ли ви “страхувам”? Спокойно, вече съм безработен. Или това не е достатъчно…“, написа в социалната мрежа Венелин.

Уволненият Венелин Петков изригна срещу Борисов: Моята кауза е да сваля този мафиот от властта!Антиправителствената политика на bTV в последните няколко години намери своето обяснение. Оказва се,…Dec 27 2020vijti.com

Най-вероятно той е ядосан, че в Би Ти Ви е имало купон след уволнението му. Припомняме, че доскорошният шеф на новините си тръгна от медията броени дни преди Коледа.

Служителите в новините не могли да се нарадват, че вече ще работят с нов директор, който няма да е груб и вулгарен като Петков.

Колегите на Николета се чудят как търпи Венелин

Журналисти от телевизията дори се чудят как Николета Маданска успява да изтърпи сприхавия и груб Венелин. Преди 40 дни водещата на спортната емисия новини дари Венелин с бебе. В момента тя е по майчинство, а той безработен.

Уволненият Венелин Петков със затрогващ пост във фейсбук на КоледаОт няколко дни Венелин Петков е освеободен като директор на Дирекция „Новини, актуални предавания и …Dec 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!