Уволненият Венелин Петков със затрогващ пост във фейсбук на Коледа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От няколко дни Венелин Петков е освеободен като директор на Дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV. На негово мятсо е назначен Антон Хекимян.

Николета Маданска сви гнездо с Венелин ПетковСпортната журналистка Николета Маданска най-после призна, че двамата с любовника й Венелин Петков жи…Oct 25 2020vijti.com

„Честито Рождество! Бъдете здрави, силни и добри!“ С тези думи Венелин Петков, бившият шеф на новините в Би Ти Ви, поздрави приятелите си в инстаграм и фейсбук.

Към тях добави и мила снимка, на която е прегърнал любимата си Николета Маданска, докато тя храни с биберона сина им Йоан. Той се роди преди месец, а таткото го показа публично навръх Рождество.

Николета Маданска и Венелин Петков със сина им Йоан

От седмица Петков вече не е част от Би Ти Ви, след като беше освободен от поста си. Маданска, която е водеща на спортните емисии в същата телевизия, в момента е в майчинство.

Преди уволнението на Петков двамата избягваха да афишират връзката си.

Едва ли сте подозирали за тази част от миналото на Венелин Петков, преди да стане журналист той има любопитно миналоВенелин Петков припознал журналистиката като свое призвание чак в трети курс в Софийския университет…Jun 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!