Васил Банов лудо влюбен на 75

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отново на крилете на щастието е актьорът Васил Банов, който се появи с актуалната покровителка на сърцето си по червения килим на фестивала „Любовта е лудост“ във Варна. Двамата дефилираха на събитието, хванати за ръце, досущ като влюбени тийнейджъри, пред събралата се публика, която бурно ги аплодира.

Брад Пит в инвалидна количка-Нещо се случва с актьора Снимки на Брад Пит, който напуска медицински център в Бевърли Хилс, седнал в инвалидна количка, ис…Apr 19 2021vijti.com

Банов за пръв път насочва вниманието към любимата си жена, която е с 22 години по-млада от него и се казва Радостина. По-наблюдателните зрители веднага забелязаха венчалната халка на дясната ръка на артиста, която блещукаше под светлините на прожекторите. Не е изключено актьорът да е минал тайно под венчилото с настоящата си изгора, макар да има дълъг стаж в брачния живот и зад гърба си да е записал три развода. Съвсем дискретно за журналистката Ива Петрони се ожени и неговият син Боил Банов, докато бе министър на културата.

Най-новата артдвойка впечатли варненци и с тен, който събрали под гръцкото слънце. Лятната им ваканция преминала в южната ни съседка, където Банов обича да отмаря на спокойствие, а пътуването му до там било съвсем лесно и безпроблемно, защото се ваксинирал предварително. По-рано през годината той също бе повален от Ковид-19 и макар че вече се е сблъсквал с коварната китайска зараза, все пак имал доверие в имунизацията.

След ролята на проф. Камбуров, която направи в докторския сериал „Откраднат живот“, 75-годишният актьор си е дал кратка почивка от снимачния процес, но продължава да приема предложения за нови проекти в киното. Досега е бил извън форма само заради тежката операция на врата, на която се подложи, докато беше зaм.-диpeĸтop нa тeaтъp „Cълзa и cмяx“. Πo вpeмe нa интервенцията cпeциaлиcтитe сложили във вpaтa нa aĸтьopa тpи ĸeйджa – имплaнти, ĸoитo ce пocтaвят нa мяcтoтo нa шийнитe диcĸoвe. Възстановил се бързо и отново се върнал към стария си динамичен ритъм на живот.

Източник: Ретро

Георги Георгиев – Гец: Много любопитни факти изплуват от интервю с актьора в далечната 1979 гЛюбопитно интервю с големия актьор Георги Георгиев – Гец ни предлага брой 8 на сп. „София” от 1979-а…Aug 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!