България има нов любимец! Зрителите се захласнаха по сина на Мария Гроздева!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нагледахме се на доста интриги от първия капитан на племето „Безстрашни“ Жени Джаферович. Властта се смени и начело застана Валери Григоров – синът на голямата Мария Гроздева.

Още от самото начало този възпитан младеж грабна сърцата на зрителите и продължи да доказва, че има благородно сърце и мъжка душа. Като капитан на отбора се пребори ва индивидуална битка с останалите капитани на племена и му бяха предложени облаги лично за него. Въпреки предимството, което му дават те в играта, не се изкуши да ги вземе, а предпочете награда, която да е полезна на цялото племе.

Победата и наградата за мен са да направя племето щастливи и горди, че са ме избрали. Тези предимства бих ги приел, в случай, че имам страх от нещо. Мисля да послушам вътрешния си глас и да направя хубаво за моето племе.

С тази постъпка спечели много зрители, които изразиха възхищението си от него:

Това момче ми е абсолютен фаворит! Рядко дете на известни родители е толкова свястно! Гордост, абсолютна! Има решителност, борбеност, доброта, морал, спокоен, уравновесен.. просто всички качества на един победител!

Голямата Мария Гроздева какво достойно момче е възпитала – мечта за всяка майка. 💙

Валери се нарежда в моите топ три, за сега! Доста е рано, на този етап, но ми хареса начина му на мислене. 🙂

Валери ми е абсолютен фаворит. Възпитам, сдържан, можещ и борбен! Гордост за родителите си.

Браво, Валери! Достоен капитан, скромен и играе за племето си. Въпреки трудностите, които имаше с „изгубената“ плочката, не се отказа и успя .

Изключителен младеж,много честен,сдържан,възпитан,добър…още като видях играта знаех,че той ще спечели
Той ми е фаворит
Има всички качества да продължи до края
Пожелавам му го от сърце

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!