Българин с разстърващ пост за Ковид: Биех се в гърдите, че не вярвам в такива измишльотини и простотии… А сега!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Млад мъж от Горна Оряховица с разстърващ пост за Ковид от болницата. Кико Димитров си призна, че изобщо не е вярвал в твърденията за коронавируса и сега съжалява.

Ето неговия разказ без редакторска намеса:

Кико Димитров
25 ноември в 10:56 ч.

И каква стана тя ? Лежа в болницата с положителен тест за Ковид – 19 , с двустранна бронхо пневмония , защото когато хората ни предупреждаваха и създаваха безопасни мерки за да се спре този вирус , аз гледах на нещата от високо и високомерно… как , нали се биех в гърдите , че не вярвам в такива измишльотини и простотии . Гордо даже заявявах , че всичко е една лъжа и се присмивах на всичко това .
Е , сега не ми е никак смешно , ама никак ! Защото разбрах , че вирусът го има и е доста коварен и опасен . Никога през живота си не съм боледувал толкова тежко , камо ли да съм имал пневмония , камо ли двустранна бронхо пневмония . Чувството не е никак приятно . Всичките тези симптоми , които ги иброяваха разни професори и доктори са верни . За няколко дена , може да се каже , че преминах през нещо ужасно : недостиг на кислород , силна кашлица , повръщане на някаква бяла слуз , отпадналост , замаяност , болки в гърдите и гърба и т. н. , слава богу сега съм малко по – добре !
Всеки , който ме познава малко или много , знае колко здрав бях , много рядко боледувах . Това направо дойде , като гръм от ясно небе !
Искам да кажа на всеки един , който е имал контакт с мен , през последните 7-10 дена , да си направи задължителен тест . Също така искам и да се извиня на всеки такъв , просто не съм знаел !
И който си мисли , че няма такъв вирус или се мисли за недосегаем и че той ще се размине , ще му пожелая само успех , защото няма такъв човек , всеки ще го изкара , въпросът е как ще протече при всеки
Подкрепям мерките на правителството , защото видях хора , как не могат да дишат дори и с кислородна маска , защото наистина няма свободни легла в болниците , всичко е пълно . Защото докторите , лекари , сестри , санитари всичко кара на последни сили , само и само да лекуват хората !
По – добре да сме заедно по празниците , макар и с малко което имаме да сложим на масата , отколкото да сме по болниците или не дай боже…
Спазвайте ш*баните мерки и всичко ще е ок. Бъдете здрави !

Хората с тази кръвна група са имунизирани срещу коронавируса: Учените отдавна са открили зависимост между кръвната група на човек и заболяванията, към които е п…Nov 26 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!