Бойко от шкодата: На кой мафиот угаждате и ме правите мишена? (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в обиколките си в България, този път зад волана на шкода, вместо с любимата си тойота. Сега е в Шуменско и предава на живо в профила си във фейсбук.

„Аз съм справедлив човек. И когато се говори за така придобилите известност, смесени райони – в Родопите направихме много. И колкото да се опитват да ни пришиват с ДПС, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не се мразим, сме отделяли по равни средства на всички кметове.

Защо Слави избра да говори пред Бойко Василев?Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю в ролята си на политически лидер. В деня на в…Aug 27 2021vijti.com

Няма значение дали са от ДПС, или ГЕРБ. Защото във всяко населено място живеят българи. Като кажат модела „Борисов“, те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше – най-уважаваната държава на Балканите. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса и каза „моят приятел Бойко“.

А президентът на Сърбия каза „Каквото направи Бойко, това ще направим“. Ами гърците – строим газопровд. Това ли е лошото на модела „Борисов“. Така и със Северна Македония, с Косово, Босна и Херцеговина. Нула нелегална миграция. Правехме канализации, водоснабдяване“, каза Борисов пред събралото се мнозинство.

Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП – нито една. Радев така успя да разедини нацията, че да се мразят. Така са се мразели по време на Възродителния процес“, разгневи се Борисов.

„Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът.

Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. на кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска сила. Ето това ги мбесява, затова се занимават два дни с НСО“, каза Борисов.

Той прикани хората да се ваксинират и уточни, че е купил по време на управлението си най-добрите ваксини. „Скриха ваксините по фризерите, за да не ги унищожават.Кацаров и Радев провалиха ваксинационната ваксинационната кампания. Днес казва, че трябва да се имунизираме. Защо сега? Ходи си на почивка. А сега пусна хората да омешат тези дни и тогава щял да затваря. Бъди мъж“, обърна се към Кацаров изневреният екс премиер.

Бойко Борисов на сватба във варненско село под звуците на кючека „Камъните падат“Навръх честванията на Шипченската епопея Бойко Борисов и варненския кмет Иван Портних в точно този м…Aug 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!