Божков: Имам записи и снимки и свидетели за 70 милиона дадени на Бойко Борисов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Биволъ получи Сигнал от името на Васил Божков до редица отговорни институции в държавата, на първо място до Главния прокурор и Президента.

Борисов го закъса, постъпва официален иск за разследване на връзките на правителството с БожковБСП ще поиска парламентът да разследва връзките на правителството на Бойко Борисов с бизнесмена Васи…Jul 26 2020vijti.com

В текста се съдържат твърдения за конкретни факти, свързани с колосална корупция до най-висшите етажи на властта и конкретно Министър-Председателя Бойко БорисовМинистъра на финансите Владислав Горанов, свързани с тях субекти от политически и бизнес среди. Васил Божков е бил притискан с политически средства да плаща огромни суми, за да “откупи” правото си на хазартен бизнес, като според сигнала те да достигнали до 60 млн. лв., предадени лично на Горанов и на Борисов. За доказателства се посочва, че има документи и свидетели, които да подтвърдят написаното.

Сиганлът на Васил Божков бе получен от Биволъ на платформата за анонимно споделяне Болканлийкс. Публикуван е в първоначален вид и без никаква редакторска намеса. Тъй като не е официално подписан, публикуваме го едва след като самият Васил Божков потвърди в писмен вид по интернет, че е пуснал подобен сигнал до институциите и фактически е негов автор.

Биволъ е готов да даде думата и на засегнатите в сигнала страни, както и на представителите на институциите, до които той е адресиран, ако те пожелаят това.

6 въпроса към Гешев от Димитър Стоянов: Кога ще публикувате чатовете на премиера, министри и депутати с Божков?Главният секретар на президентството Димитър Стоянов отправи остри въпроси във фейсбук към главния п…Jul 15 2020vijti.com

 

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!