Бодигардовете на Путин събират фекалиите му по време на визитите му! Няма да повярвате защо!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За вероятните болести на Путин, руският държавен глава е писано много. Според информация на бивш шеф на Ми-6, например, излязла наскоро, има вероятност Путин скоро да бъде отправен на санаториум не съвсем по собствена воля и съответно да се раздели с властта.

Странното е, че Путин е придружаван по време на задграничните си пътувания от специално назначен бодигард, който събира екскрементите му и ги доставя обратно в Русия.

Това разкриват в съвместна публикация двама журналисти – Режис Жанте (списание Paris Match) и Михаил Рубин („Проект“).

Според разследващите през май 2017 г. специален офицер от Федералната служба за охрана придружава Путин по време на посещенията му до тоалетната при пътуването му във Франция през 2017 г., а през 2019 г. същото лице изпълнява подобна функция по време на визитата на руския президент в Саудитска Арабия.

Телесните течности на президента са върнати в родината му в специален куфар. Журналистите отбелязват, че подобни мерки са породени от опасенията на Путин, че пробите от екскрементите и урината му могат да бъдат използвани за определяне на здравословното му състояние. Деликатната мисия е била извършена при абсолютна секретност, а върху служителите на руските посолства е бил упражнен силен натиск да мълчат.

Путин може да е мъртъв, твърдят източници на МИ-6Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разу…May 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!